Zábavné videá, zábavné obrázky Kedy sa bude radovať matka Zem.. - Weblinks

Kedy sa bude radovať matka Zem..

Čudné je, že nás ešte príroda nazahlušila. Mne keby sa niekto doma vyzvracal v obyvačke do kúta a vykadil sa do bedničky na balkóne, tak by som ho zatvoril do skrine, pustil dole schodami a otvoril vchodové dvere, aby vypadol na križovatku. Príroda sa zatiaľ len tak pozerá a vyčkáva. A potom keď j*bne, tak sa všetci stretneme v jednom víre spolu s kravami, autobusmi, škridľami a kolíkmi z plota. Následne nás zaleje slanou vodou, pekne to všetko premieša aj s veľrybami a planktónom, no a nakoniec nás nechá vysušiť na 50 stupňovom slnku. Potom si nás zavesí do vítrinky, aby mohla ukazovať, že kto tu niekedy bordel robil.

No, ale veď sa to deje tak trocha. Stále niekoho niekde zaleje, zasype, spáli. Ale len tak po malom. Zatiaľ nás matka Zem lieči len ako slabšiu chrípku, ktorú dajak prechodí. Ale keď nás začne brať ako rakovinu, to bude iná chemoterapia. A my stále podrypujeme a podrypujeme.. Keby sme si aspoň bunkre stavali. Ale my niiiič. Šak sme geroji. Čo by sa nám pánom ľudstva mohlo stať? No možno dostaneme konečne poriadne po papuli. Takú otcovskú, že už nikdy nepopýtame na diskotéku ockov Peugeot 307 a budeme vysávať tak dlho, že susedom povysávame káble z lustra.

NO…. A ako to bude vyzerať potom, skuknite na fotečkách nižej. .. Feriii, doneš ešci šejc pivá a štyre poldeciii, bo jutre še nemušim zobudzic. A tote internety by mali naraže zakazac.. Bo nedobre dojehame.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry