Zábavné videá, zábavné obrázky Ako vyzerá fantázia? - Weblinks

Ako vyzerá fantázia?

Fantázia je niečo abstraktné, farebné, nevšedné, neopakovateľné, beztváre. Tak ako tieto žblnky farebnej vody. Originálny nápad hodiť do farby závažie. Najlepšie na tom je, že túto zábavu je možné prevádzkovať donekonečna, pretože zakaždým je to iné a keď už uveríte, že ste videli najkrajšiu farebnú variáciu, tak príde ešte lepšia.

Fantázii sa medze nekladú. Staré známe. Škoda, že Boh obdaril touto fantáziou tú verbež „ľudstvo“. Keď máme nejakým spôsobom pozitívne ovplyvniť naše prostredie, svoj život, alebo životy iných, tak fantázia chýba. Za to však keď treba niekoho zabiť, tak v tom sme priekopníci. Režeme si hlavy v Iraku, nastavujeme pasce vo vietnamskej džungli a odpaľujeme masy ľudí v metrách po svete. Vojenská technika je na takom stupni, že má človek pocit, že k nám letia Alieni a Predátori na futbalový ligový zápas. Najmodernejšie stíhačky sú na takej úrovni, že ostatné sféry života len ticho závidia. Nepoužívame našu fantáziu na zlepšenie životných podmienok a udržanie si čistej prírody pod našimi riťami. Radšej testujeme atómové bomby a dolujeme viac a viac ropy. Nie je možné, aby ľudstvo nevedelo pracovať s prírodnými silami. Zachytiť blesk, využiť vietor, oceány a rieky na výrobu čistej energie. Magnetizmus na poháňanie áut. Tu nehovoríme o zhmotňovači pevnej hmoty, ktorý by sa z pár molekúl poskladal za pár sekúnd horúci čaj s citrónom.

Keď vieme nasimulovať vznik vesmíru a nechať kontrolovane zraziť miliardy častíc a pri tom ostanú naše zadky celé, tak tu niekto niekoho riadne oj*báva.

Ďalších 21 farebných kreácií v pokračovaní

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry