Zábavné videá, zábavné obrázky 25 fotiek Gangsta`s - Weblinks

25 fotiek Gangsta`s

Ľudia dole prechádzajú zlomovým bodom. Teraz by ich mal zobrať do opatery psychiater, alebo by im mala dať mama po papuli. Pretože za týmto bodom už niet návratu. Nie, hrubá reťaz vážne neznamená hrubosť gangstra. Ale na druhej strane tie spadnuté rifle pod zadkom vytvárajú dostatočný priestor na ho*&*%á, ktoré sa tam nasypú keď ich život trocha otrieska.

Každý chce byť gangster. Mať 12 emailov, mobil na splátky a 24 hodín byť na FB. Nagelovať vlasy (predtým namelírovať), pekne sa opáliť, dať si 4 retiazky na krk, 2 na ruky, 6 strieborných prsteňov, navoňať sa najnovším dolce a gabbana (taká kravina, že ani nehľadám na google ako sa to píše), obliecť ružovú košelu, prehodiť bielym svetrom (rozumej zaviazať rukávya položiť na plecia). Najväčší machri si ešte urobia mašinkou zárez na obočí a umyvajú 2 týždne riad, aby si mohli požičať od otca Renaul Laguna na diskotéku. Šak Janka bude týmto absolútne ohúrená a ani nezistí, že má na parkete miesto gatiek penis. Všetci chcú vyzerať jak lady gaga (rozumej batman skrížený s koňom a puklicou na auto)

Lenže.. Gangster toto hore nikdy nepoznal. V pondelok namiesto školy bol na rohu Parkside a Bedforde Ave a kričal červené vŕšky, mám červené vŕšky 2 za 3. V utorok skoro ráno prišiel s partiou a bejzbolkami zobrať roh Midwood a Nostrand, aby vyštvali predošlú partiu. V stredu bol postrelený lebo sa partia vrátila s posilou a vo štvrtok zastrelil toho, čo ho postrelil pred klubom na Manhattane. V piatok už predával červené vŕšky na rohu Midwood a Nostrand a velil žabákom (rozumej školopovinným prvákom) na Parkside a Bedforde. V sobotu bol na mejdane u Birda Weey-Beeho, kde sa riadne zviezol na červených vŕškoch a Jennice. V nedeľu dospal, previezol sa rajónom, bol u bossa odviezť týždennú tržbu a v pondelok odznova.
Tak toto je GANGSTER. Smrdí od strelného prachu a na nič sa nehrá.

Takže ľudia… Choďte do roboty, ploďte deti a nerobte zo seba debilov.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry