Zábavné videá, zábavné obrázky 13 záberov, z ktorých cítiť Boha - Weblinks

13 záberov, z ktorých cítiť Boha

Nikto z nás nemôže poprieť, že aj keď v Boha neverí, že nemá pocit, akoby bolo niečo nad ním (napr. manželka, po návrate z krčmy, keď zvracia). A ak taký pocit niekto nemá, tak to je veľká bieda, pretože to znamená, že naša duša dala život mäsu a kostiam len na pár rokov a potom tma. Lenže to by bolo z globálneho hľadiska považované za márnotratnosť a nelogickosť. Preto nás zrejme po smrti čaká niečo ďalšie. Dá sa zistiť, že čo, len sa nedá vrátiť späť. A možno dá, len je tam tak výborne, že sa nikto vrátiť zatiaľ nechcel. Ani sa nedivím, lebo koľko idiotov stretne človek za deň, to radšej ostať v posteli.

Koľko z nás sa stretlo s klinickou smrťou, videlo veci, ktoré nesúvisia s našim svetom. Niečo na tom bude. Dôkazom môže byť situácia tesne pred smrťou, kedy sa každému premietne celý život pred očami. Technicky je to vlastne skopírovanie najdôležitejších udalostí pozemského života, ktoré sa uložia z mozgu do duše, ktorá z tela odchádza niekam ďalej. Telo je nepodstatné a umiera. Dôležité je to duchovné. A to nezomiera..

Takže keď nabudúce budete obdivovať nejaké handry vo výklade, skúste sa lepšie zapozerať a zbadáte tam seba. Čo môžete nášmu svetu ponúknuť? Len dobre sa obliecť a vyzerať trendovo? To nezaberiete v duši pri poslednom nahrávaní viac ako pár kilobajtov..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry