Zábavné videá, zábavné obrázky PF 2011…………………………? - Weblinks

PF 2011…………………………?

Zase? Zase sa chceme klamať, že nám bude tentoraz lepšie? Ďalší blbý príhovor na ďalší a ďalší rok? E e.. Posledný decembrový deň nám znova tradične predhodí falošnú túžbu niečo zmeniť a znova sa klamať a klamať svojich blízkych. Chceš prestať s fajčením, alebo chlastaním? A prečo si doteraz s tým neskončil? Asi ti to chutí. Nepopieraj svoje rozhodnutia. Chceš fajčiť, tak fajči! Chceš chlastať? Tak chlastaj. Alebo chceš byť lepším človekom? Buď! Čo ti v tom bráni? Alibisticky sa vyhováraš na všetko možné, len nie na seba? Čo si nejaký náhradník, s ktorým niekto manipuluje? NIE? Si to predovšetkým ty, ktorý môže o niečom rozhodnúť. Kedykoľvek! Z minúty na minútu. Zo sekundy na sekundu. Hlavne sa neklam. Ak chceš s niečim prestať, prestaň hneď! Ak chceš s niečim začať, začni hneď! Život je veľmi krátky na to, aby si si z neho robil prdel, lebo si prdel urobí on z teba, vytrie si ju s tebou a nestihneš si ani pot z čela utrieť. Koniec roka patrí zväčša bilancovaniu. Čo sa udialo a čo sa udiať môže. Zväčša sa neudeje vôbec nič a na konci ďalšieho roku bilancuješ vlastne len to, že sa nič neudialo. Zabudni na to. Ži po celý rok tak, ako by bol 31.12. 2xxx. Každé ráno vstaň a v zrkadle si povedz, ako parádne odpáliš deň. Ako ním prejdeš a za tebou ostane pozitívna stopa a ako si z teba ľudia zoberú príklad. Hovor čo chceš, komu chceš, pretože na to nám ústa narástli. Čokoľvek povieš, stoj si za tým, nech sa deje čokoľvek, a čo nechceš povedať, tak nehovor. Neľutuj, že si niekomu vynadal, ale zamysli sa, prečo si mu vynadal. Asi si mal na to právo. Chápeš? Vtedy si sa tak rozhodol a bolo to takto správne.

Začal ďalší rok. Môže to byť rok plný sračiek, ktorými sa budeš brodiť, alebo rajská záhrada, kde ti bude voniať každý centimeter. Uvedom si však, že tvoj život nestojí na zákazoch a príkazoch, ktoré si tradične dáš 31.12. Tvoj život stojí na tvojej filozofii. Ak bude správna, nebudeš potrebovať predsavzatia. Ak je tvoja filozofia uchlastať sa k smrti, alebo podvádzať priateľku na každom rohu, zrejme si to ty. Neklam sa, že dnes je to naposledy. Nebude. Si proste ožran, alebo záletník. Prečo sa ospravedlňuješ? Pred kým sa ospravedlňuješ? Más schizofreniu? Veď si to ty, ktorý robíš rozhodnutia. Tak si ich užívaj plnými dúškami, nech sú akékoľvek. A ak sa rozhodneš, že sa chceš zmeniť, urob to v okamihu. Nájdi si inšpiráciu, prečo to urobiť. Nedávaj si idiotské predsavzatia! Zamysli sa, prečo chceš niečo zmeniť. Už to, že ťa to napadlo je výhra! Že si si uvedomil potrebu zmeny. Že chceš napredovať a niečo tomu životu aj vrátiť. Nie len brať, až kým celý život nevycucáš.

Veľkou inšpiráciou pre pár ľudí, ktorých poznám bola potreba líšiť sa. Byť iný ako všetka tá háveď naokolo. Pretvárka, naháňanie sa za peniazmi, podrazy, klamstvo. Chceli byť iný. Väčšina ľudí naokolo nás nemá žiadnu hodnotu. Len nutričnú. Pre tie červy, ktorým budeme chutiť, keď nás pošlú v rakve pod zem do pekla. Veľa ľudí naokolo je len plytvanie mäsom a kosťami. Tí, o ktorých hovorím ja si uvedomili, že byť iným ich oslobodí. Nebudú sa s inými porovnávať  a nebude ich trápiť, že ich porovnávajú s inými. Začali žiť svoj pravý život. Dávajú si splniteľné ciele, sú tu pre druhých, ktorí o to stoja. Aj keď dostanú po papuli, vrátia sa na to isté miesto znova. Ak cítia, že to má význam. Robia ostatných naokolo šťastnými. Ich život nestojí na čistom sporáku a odriekaní si pôžitkov. Ich dni nie sú zarámované ako sivý obraz. Pred zrkadlom netrávia hodinu vyrábaním masky, ktorá im zakryje ich pravú tvár. Pred zrkadlom sa pozrú na chvíľu sami sebe do očí a vidia v nich pravdu. Tou ktorou žijú celé dni. Že tam vonka sú to oni a nie ich pretvárky. Keď sa obliekajú, tak na seba nenahádžu podobný bordel, ako tí ostatní, ktorí sa hanbia za svoje kilá. Alebo chcú navonok vyzerať draho, decentne, či profesionálne, aj keď ich vnútro je čerstvo nasraná latrína. Obliekajú sa, aby im nebola zima, učešú sa, aby im vlasy neprekážali v očiach a slnečné okuliare nosia preto, lebo slnko im páli do očí.
No? vynorili sa ti nejaké tie mená? Tváre.. Ktoré možno stretávaš každý deň. A doteraz si si to nevšimol? A možno všimol, ale si si to neuvedomil? Ľudia, ktorí tu boli pre teba, keď si reval nad problémom ako malé decko? Ľudia, ktorí kvôli tebe prešli pol mesta, lebo si potreboval pomoc? Ľudia, ktorým je jedno, čo máš oblečené, koľko máš peňazí.. Ľudia, ktorí majú 31.12. každý deň. Každý deň si dajú predsavzatie, že vydajú zo seba maximum pre ostatných, aby bol večer svet naokolo aspoň o trošičku lepší..  Ak sa ti nevynorilo žiadne meno, tak si v poriadnej sračke, lebo nikomu nestojíš ani za prd. Nebude táto skutočnosť tou najväčšou inšpiráciou do nového roku? Niečo zmeniť? Seba?..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry