Zábavné videá, zábavné obrázky Kinoviny: 4x Horor. Super 8, Piranha 3D, Buried a Survival of the dead - Weblinks

Kinoviny: 4x Horor. Super 8, Piranha 3D, Buried a Survival of the dead

S horormi sa vrece roztrhlo, vypadla z neho hlava, dva črevá a požvakaná pečeň. Tak si povieme o najžhavejších tituloch:

Super 8

má našlapnuté na výbornú kvalitu a spracovanie, čo zaručujú esá Steven Spielberg a J. J. Abrams (Cloverfield. Lost). Dej sa točí okolo pár mladých dobrodruhov, ktorý sa vybrali natočiť materiál v okolí AREA 51. Lenže to, čo malo ostať za plotom sa dostalo pred ten plot, pretože vlak, ktorý prevážal všetky vzorky do náhradnej oblasti havaroval.  Môžeme sa tešiť na vygradované napätie v profesionálnom spracovaní.

Piranha 3D

No. Názov je sám o seba gýčový a asi sa musíme báť aj filmu samotného. Čo však určite dostaneme, bude veľa mladého mäska v gaťkách pod hladinou jazera na ktoré dostanú chuť pirane. A nie hocijaké, ale praveké, ktoré sa vďaka menšiemu otrasu zeme zobudili a priplávali do jazera trhlinou. No a sú samozrejme veľmi hladné..

Buried

Zobudíte sa po tme. Máte pri sebe telefón a zapaľovač. A za pár sekúnd zistíte, že ste pochovaný v truhle bohviekde a za nejasných okolností. Takto by mal vyzerať horor.

Survival of the Dead

Zombie! dej filmu sa odohráva na ostrove, kde sa uchýlili 2 silné rodiny pred infekciou, ktorá premenila všetkých živých na chodiace mŕtvoly. Kým jedna rodina presadzuje všetky zombie na ostrove zabiť, druhá rodina svojich blízkych, nemŕtvych izolovala a dúfa, že pre nich nájdu liek. Samozrejme táto krehká rovnováha jedného dňa skončí a nastane krviprelievanie v štýle westernových prestreliek..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry