Zábavné videá, zábavné obrázky Upgrade – recenzia na film - Weblinks

Upgrade – recenzia na film

Človek si nedá pozor a odzadu sa priblíži úplne neškodný a nevýrazný počin, ktorý ho tak nádherne pojedrbe do análu, že sa nestači diviť a ani protestovať. Toto je presne tá šľapka, ktorej zaplatíte pár drobných za fajku a ona sa curva utrhne z reťaze a tak prudko vyfajčí klobásu, že z nej ostane vyúdená čabajka. Chce sa zakloniť hlavu a roztiahnuť nohy. Na ten filmový kritikov falát, na ktorý chceli už nabehnúť mnohí. A ostali u pokladni kina.

Túto krásku si pustíte do spálne. A necháte ju premiestniť kvetináč s aloe vera. Upratať Vám ponožky v šuflíku, kedy si nad ňou budete slastne honiť, kým sa jej príbeh odohráva pred Vašimi zvrhlými očami. POZOR FUCKIN spoiler! tento film je iný Matrix! Austrálčania to jednoducho vedia. Úúúúúúplne že jedrbú na lobotomické holyúdske konce. Proste oseri€m€ investorov a dáme úplne že reálny koniec. Viď These Final Hours. Tento film vyryje do filmovej duše jeden nádherný ornament a zruší pri tom prvú spomienku na prvé narodeniny prvorodenej dcérenky. A vy mu to nebudete mať za zlé. Odovzdajte občianku, vodičák a rodný list. Toto je bezpečnostná previerka CSFD.cz. Vytriedi usmoklené, vložku pod penisom meniace si dievčatká od filmových veteránov…Daj menej ako 5 hviezdičiek a zajtra som u teba s vreckovým nožíkom, ktorý z teba urobí púťovú atrakciu..

Konečne (a to sa mi tak často neroztečie maskara) film, pri ktorom človek v kine aj zabudne žrať ten predražený popkorn a kolu si vyleje na zaparenú hlavu po ďalšej scéne, kde nad hlavnou postavou znova prevzal kontrolu mikročip. Toto by si mali pozrieť u Marvela. Ako dodať filmu šťavu. Lebo tie ich vyschnuté filmové šľapky so zašitou vagínou sú tak nepoužiteľné a nevýrazné jak rezeň vo vani pod týždňovou kopou prádla futbalového mužstva. Človek sa zasmeje a nie nie sú to mokré prdy a grgy (že pozdravujem Gogo tubera(ka)). Je našpanovaný a dokonca sem tam ani nevie predvídať dej, čo je dnes asi také vzácne ako 20 ročná panna v Sýrii, či Iraku. Hlavná postava ťahá celý dej a vôbec to nevadí. Človek má miestami pocit, že to za neho naozaj hrá ten mikročip. Po Johnovi Wickovi znova originálne bojové scény a trocha tej krvi. Samozrejme je vidieť nízky rozpočet, ale tomuto filmu naopak pomohol. Dialógy nenaserú, vizuálna stránka budúcnosti ktorá nás čaká, je originálna. Automatické autá, hovoriace zrkadlá, výškové plechové budovy s vysutými zelenými záhradami.. Možno tento film z hlavy neskôr vyfučí, avšak už teraz je jasné, že pár scén sa stane kultovými.  Keď máte dosť predražených vyaefektovaných bezpohlavných blondín, dajte si túto šťavnatú červenovlásku. Je trocha nedokonalá, ale veľmi originálna.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry