Zábavné videá, zábavné obrázky 105x Lara Croft + 210 mliečnych žliaz - Weblinks

105x Lara Croft + 210 mliečnych žliaz

Je zaujímavé, ako dokážu s mužskou časťou manipulovať dve mliečne žľazy, ktoré ani neboli vyvinuté na to, čo sa s nimi prevádzkuje dnes. Bola to jednoducho evolúcia, ktorá to proste takto poskladala, aby bolo technický umožnené cicavcom prijímať stravu. Ale možno je Boh naozaj chlap a mliečne žľazy sú vlastne v rámci ženy taký „eastern egg“! V každom prípade dokážu zarobiť viac prachov ako Nadácia proti rakovine a AIDS dohromady. Traduje sa, že žena je popri nich len nevyhnutné zlo a vedľajší rušivý element.

Takže návod na úspešnú hru máme úplne jednoduchý. Umiestniť do hry tieto dve žľazy a vymyslieť kvôli tomu 3D pohľad, aby sa dali poobzerať z každej strany. Veď vlastne takto vznikol aj interface hry Tomb Raider. Išlo o navrhnutie hry o mliečnych žľazách a trebalo to do niečoho zabaliť. A koľko bolo rečí, že ako výborne vymysleli nový herný pohľad „z pohľadu tretej osoby“. A my sme im to zbaštili. Keby neboli tieto žľazy, tak hráme dodnes 2D hry.

Ruku na srdce.. Koľkí z vás hráčov sa zdrbali do priepasti, alebo ich zožral tiger, keď ste v nesprávnom okamihu nesledovali dianie v hre, ale žľazy? Keď ste sa natrepali do nejakého rohu jaskyne, aby sa mohla kamera len tak, tak zmestiť pred Laru a ukázať ju v plnej kráse?

Takže pre budúcich vývojárov hier. netreba to baliť do bohvieakého príbehu. Stačí predhodiť na bielu plochu dve žľazy a vymakať zoomovanie, otáčanie a dať dôraz na 3D grafiku. Netreba hneď vymýšľať príbehy. My to už chápeme..

BONUS – stiahnuť všetky mliečne žľazy naraz

Ako bonus ešte jeden výborný Wallpaper (posledný obrázok) (že zdravím Joseho)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry