Zábavné videá, zábavné obrázky Keď talent rozbíja okná na umeleckej škole.. - Weblinks

Keď talent rozbíja okná na umeleckej škole..

Je fajn vedieť, že okrem toho, že človek vie inému človeku odrezať zaživa hlavu tupým nožom a ešte pri tom hulákať posvätné reči že ho v nebi čaká 51 panien, že vie aj ozaj kúsky, ktoré majú vysokú kultúrnu hodnotu. Že tieto kúsky bavia iných ľudí a že im na diaľku vedia zlepšiť náladu, alebo dodať sebadôveru.

Naša spoločnosť sa nikdy nedostane na vyššiu úroveň ak nám bude stačiť balík prachov, ochlastaná hlava výborný pocit, že som dal niekomu pár po papuli. To je fakt také dôležité mať na sebe značkové handry? Zlaté reťaze, slnečné bríle za 5 litrov? Gélové nechty, príčesky a toľko šmyniek, že to ani Picasso nevidel? Výsledkom býva často prestrojené hovno. A možno významom tohto prevleku je zakryť ten smrad, ktorý po sebe zanecháva. Tak ako padlo už v matrixe: je to ako utierať si zadok po sračke hodvábom.

Tento čávo z videa dal po papuli mne. Fakt klobúk dolu. Počúva sa výýýborneee!!! A čo je na tom najhodnotnejšie, že ho to baví. Že z neho nevyrastie ďalší politik, vrah, nezamestnaný, alebo drogový dealer (aj keď jeden nikdy nevie). Keby na zemeguli žili samí politici, tak si človek ani nezasexuje, ani sa nenaje, ale pri tomto talente môžme byť radi, že sa tento neblahý trend zriedi.  Sungha na hrad!

www.youtube.com/watch?v=RZzaHi-5lk0

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry