Zábavné videá, zábavné obrázky American stupidity - Weblinks

American stupidity

Nepôjde tu ani tak o toto video, ako o názory pod ním. Vo videu prezentuje americký občan, ako sa vyrezáva tekvica zbraňou. Proste si ju postaví pred seba a strieľa do nej diery(to akože vyrezáva). No a v diskusii môžeme nájsť napríklad toto: „Mal by si (autor) byť pozvaný do škôl a učiť deti zručnosti. Výborný výkon“. Ďalej: „Moje dieťa si popri mne pozrelo toto video a teraz to chce vyskúšať. Na budúci rok to bude naším cieľom a dúfam, že budem dosť dobrý urobiť to“. Ďalší zaujímavý názor: „Nechápem, ako môžu niektorí ľudia zanechať negatívny názor. Oni asi nemajú žiadny život, alebo hlúposť je ich hobby. No a dostávame sa k zlatému klincu: „Niektorí ľudia tu si mysli, že máme priveľa práv a že by bolo dobré nám ich pár vziať. Právo držať zbraň, vlastniť zem, alebo tekvicu. Asi by sa niektorým zišlo vyrezať zbraňou pár dier do čela“.
Ale veď nakoniec. Treba si to prečítať celé. Je tam viacero perál.

Už tam chýba len americká zástava a Michael Bay. Američania, ktorí sú rozladení, keď vidia detskú prdelku v telke, alebo pivo v ruke na ulici nemajú problém diskutovať o tom, že zbrane nie sú vôbec nebezpečné, práve naopak, že sú žiadané. Celý čas sa odvolávajú na ich práva vlastniť ju a podobne. Urobili si z nich hračky a berú ju ako súčasť života. Zvláštne, že zbrane v hrách im vadia, zakazujú deťom hrať Grand theft auto a pod., ale nemajú žiadny problém ísť si zastrieľať zo svojimi 3 ročnými deťmi na strelnicu. Neviem.. Kto je tu blázon teda?

V diskusii sa nájdu aj také perličky, že ako je to možné, že celý svet následuje Ameriku. Že potom predsa nemôže byť taká hlúpa predsa. A samozrejme následujú urážky tých, ktorým sa tento druh umenia zdá divný. Neskôr v diskusii vypláva na povrch, čo si myslia o zvyšku sveta Američania. Vraj ak je Amerika hlúpa, tak ako hlúpe sú tie druhotriedne krajiny sveta? Alebo, že Amerika je vo všetko proste najlepšia a chce byť aj najlepšia v robení hlúpostí. Tak tu som prikývol. Aspoň niekde sa zhodneme.

Američania majú dosť obmedzenú fantáziu, takže samozrejme sa im toto zdá cool a amazing stuff! Sú vo vytŕžení, keď veľké autá skáču po malých, keď wrestler Undertaker dáva dole Edga. A hlavne keď strieka blato a tečie krv. Americký futbal, kde sú všetci opancierovaní, ako keby mali byť postavení do prvej línie v Iraku. Keby sa títo futbalisti postavili tímu z Nového Zélandu, proti ozajstným chlapom a bez chráničov (tak ako to hrajú ozajstní chlapi), tak by poutekali s plačom zo zápasu ako malé deti.

Samozrejme, že je strieľanie do tekvice potom cool. A keď mi americký architekt vysvetľoval, že v Rakúsku sa nerozpráva nemecky, ale rakúsky, tak zrejme je zbytočné s nejakým Američanom polemizovať, čo je umenie a čo nie.

No a nakoniec.. Tu ani nejde o to video, ale o to, že Američania nazývajú tých, čo majú rozum, obmedzenými. Dosť patetické a ironické. Hlavne keď v Amerike ročne umrie viac ako 30 000 ľudí zbraňou a viac ako 60 000 utrpí zranenie zbraňou.
www.youtube.com/watch?v=qGH8Af9Hdb0

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry