Zábavné videá, zábavné obrázky S*ANIE V USA. ( JE TO TAKE AKO DOMA, ALEBO TECHNICKE PARAMETRE AMERICKYCH ZACHODOV) - Weblinks

S*ANIE V USA. ( JE TO TAKE AKO DOMA, ALEBO TECHNICKE PARAMETRE AMERICKYCH ZACHODOV)

Čo sa urodilo na jednom fóre. FAKT ŠIALENÉ ČÍTANIE!! LOL.. Upozornenie: Mierne neslušné. Ale taký smiech nezažije človek každý deň..

Takže takto to začalo:
Uz mi kua nedalo. uz pred 3 rokmi ma to stvalo a tuto vo vegas tiez okdedy som tu. najskor som to tu nechcel riesit ale co je vela to je dost.
prave som urobil velky dump v mojom privatnom restrume, idem splacnut a znova nic.

dve hovna su take velke ze neprejdu dierou na to urcenou, alebo sa stane ze sa jedno hovno otoci bokom a zasprajcuje alebo sa tie dve stretnu a kazde chce vojst dnu ako prve ako babky na dedine do autobusu, ale samozrejme ze spolu sa tam nevojdu. lenze hovnu nedohovoris, takze sa len stale tlacia.
na slovensku som take problemy nemal. kazde hovno v pohode voslo tam kam malo a aj 2-3. neviem cim to je. mozno americka strava podporuje development vacsieho hovna alebo su americke zachody uplne na hovno. by som rad vedel podla akeho hovna navrhovali tu dzuru pod vodou cez ktoru ma prejst.
mozno mensimy dieramy na zachodoch sa snazi americka vlada primet ludi k castejsiemu sraniu, aby mali mensie hovna, rychlejsi metabolizmus, zdravsi zivotny styl teda tymto sposobom bojuje proti nadvahe americkych obcanov. lenze podla mojho pozorovania to amici vzali inym koncom a prestali srat, teda sa im to zbera v tele a tak priberaju este viac.
jakym sposobom toto riesite? snazite sa splachnut po kazdom hovne, alebo chodite na zachody v hoteloch obchodoch na benzinkach a vsade tam kde maju ten druhy typ zachodov (ako v lietadlach) kde cele hovno vytiahne podtlak abo kompresor. dalsia otazka: kolko krat ste si uz omocili vajcia vo vode ked ste srali?, pretoze vysoka hladina moze byt tiez castym problemom.

VÝBER Z KOMENTÁROV:

– ja mam spatne skusenosti s anglickymi zachodmi, tam sa to tiez skoro vzdycky zasprajclo
tuna sa to zas pre zmenu vracia a musi sa to splachnut na 3krat

– to si este nesral na vyletnej lodi, potom by si vedel co je to stress…

– vysoka hladina je problem aj u mna… a aj ten odpad … predavaju tu aj europske zachody a to vam poviem. Radost srat…

– vcera som prisla pred treningom do satne a v hajzli giant shit..malo to dlzku baseballovej palky a hrubku stehna priemerneho hraca brazilskej futbalovej reprezentacie:) Zvysok timu to nazval „holy shit“ a rozhodli sme sa to uctievat:) nikto sa k tomu nepriznal ( na nieco taketo treba byt hrdy a nie sa hanbit 🙂 a ani nikomu nekrvacal zadok, tak sa nam nepodarilo autora identifikovat. Ja osobne pripisujem kredit jednemu z miestnych zamestnancov co nam nosia oprate dresy a tajne ho za ten vykon obdivujem. Holy shit je teda v nasom zachode uz asi 24 hodin, pomaly sa udomacnuje a zoznamuje sa s kolektivom:) o jeho dalsom osude vas budem priebezne informovat
chwopi, neberte osobne,ze sme holy shitovi dali muzsky rod,ale ma taky placho- zvodny vyraz, strasne nam pripominal Keanu Reevesa

– ked sa toci a plava na vrchu ta je velmi lahke. to sa stane vtedy ked zaroven so s*anim aj prdis. to potom prdnes do hovna a to dostane vzduchovu bublinu a preto sa vznasa.

– ked ja to neviem ovplyvnit…ja ked uz raz sadnem tak sa s nicim netrapim a nechavam tomu volny priebeh(jednoduchu serem na vsetko a serem co to da)…ale mozno mas pravdu,skusim ho vzdy pred splachnutim prepichnut aby vyfukla a mozno potom klesne na dno a problem je vyrieseny….

– to je nic. ja som asi v marci osral cely hajzel v mgm grand kasine, odvtedy som tam radsej nebol. a tobol taky smrad, ze hajzlovy atendant tam asi minul dva flasky nejakeho draheho parfumu, more aj tak mu nepomohlo. recept je ze musis po jablku zlest horucu cinsku polievku tu kockovu za 12 centov a zapit pollitrom zimnej vody ale predtym ale asi den a pol nesrat aby si mal ci mala plny zasobnik. ten zazitok sa neda popisat. a to mas take krce ze musistam byt tych 20 minut kym to steba vyjde a vychutnat si to do konca.

– snazim sa pri srani splachovat po kazdom jednom hovne.

– No ja som zazil niekolko komickych situacii na tuto temu. V Bostone som byval u znamych a tam ked sme isli dvaja po sebe na zachod tak ten druhy ked splachol tak vyslo von aj to od toho co bol pred nim.
Potom sa prestahovali na vidiek (NH) a tam sa raz stalo ze isiel na zachod kamos, potom ja a vsetko bolo OK. Odisli sme do mesta a prisla jeho teta na navstevu a ta isla na zachod. Ked splachla tak sa jej to vsetko vratilo a najma tam plaval jeden extra kusok. Ktory nie a nie splachnut. Tak si kamaratova mama zobrala igelitovy sacok na ruku a zobrala ho do ruky a vyniesla do zahrady. Ked sme sa vratli a vypoculi sme si prihodu tak som myslel ze sa zadusim od smiechu. Slovicko „disgusting“ sa mi natrvalo vlozilo do pamati :-)))

– Takmer zakazdym, ked sa ulozim na misu a s rozkosou pustam anakondu, ona ma doslova opluje.Proste mam taky pocit, akoby neskocilo moje hovno rybicku, ale ploskaca a ofrka mi rit. Strasne sa na neho vtedy naseriem, ale neviem, ako to mam spravit. Skusal som aj sranie z vacsej vysky, al\le to zase frka po stenach. Hmmm. Viete niekto poradit?BTW: Este jedna vec. Ako postupujete pri utierani zadku? Viem, ze je to dost osobne, ale ked si vu\ypustite paier a idete utriet dirku a okolo, tiez sa vam obcas stane, ze si namocite ruku aj z papierom do tej vody, kam cluplo hovno? Nieje to vysokim stavom vody v zachode? Alebo je moja kobra ozaj taka vaelka, ze tam stupne voda? Dikes za help.

– Mne sa tiez podario osrat hajzel, pod vodou samozrejme, kedze nad vodou nie je ziaden hajzel 😉
Ucpat hajzel je na dennom poriadku, to sa mi stavalo aj na slovensku ked som chcel splachnut basebalku. Nastastie som este nemusel vynasat hovna v sacku na zahradu 😉 Najhorsie je ked vypadol prud, vtedy sa vobec nedalo splachnut, lebo nebol predtlak.

– ono sa to splachuje podtlakom, ta voda sa odtial vycucne a napusti sa nova. No a ked tam vela naseries, tak je az po okraj. A ak tam naseries hovna co plavaju na vode, tak tie hovna su az po okraj 😉

– ano. ono je to vsetko pravda! uz som si myslela, ze divne to je len mne:) pridem prvy den do usa a idem sa pekne slusne vycikat.. vojdem do verejnych zachodov.. otvorim dvere na prvom zachode a pomyslim si: zapchaty.. nevadi.. vsak to sa vidi aj na slovensku. otvaram teda druhy: este stale mi to nedochadza, vsak upchal sa aj druhy, stava sa.. vojdem teda do tretieho: vtedy sa mi uz slza tlaci do oka..prebohaaaa..ved ja sa docikam, vsetko maju zapchate.. no zrazu si vsimnem spokojnych ludi, ktorí chodia vykonavat svoje potreby uplne bez problemov.. a vtedy mi to doslo! ono to tak asi ma byt(no to som este netusila, ze je to tak vsade v usa, nie len na tychto jednych zachodoch) dobre, tak teda idem cikat..ospliechalo mi to celu rit…to som este bola kludna..ale ked si utieram rit a vopcham celu ruku do tej vody…vtedy som sa uz naozaj nasrala! no a to uz nehovorim o hovnach.. to je jedno velke trapenie, ked splachnete, pozerate sa do tej misy a tlacite tie hovna ocami a cakate este minutu ci nahodou si nezmysli, ze sa odkruti nazad.. za tych par mesiacov co som tu, mi narastli svaly na rukach, co tou gumenou vecou kazdy den odpchavam hajzel… no tesim sa domov, nie je na to sa poriadne vysrat na slovenskom hajzli:-DDD

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry