Zábavné videá, zábavné obrázky Counter Strike Gun Game MOD! - Weblinks

Counter Strike Gun Game MOD!

counter strike 2
counter strike 2

Counter Strike sa hrá hlavne vo svojej základnej podobe, kde oba tímy proti sebe nastupujú s dvoma zbraňami a kolo končí keď jeden tím „vymrie“ úplne. Lenže toto sa niektorým hráčom dosť zunovalo a niektorí z nich boli dokonca aj programátori a tak vzniklo veľmi veľa modov na tento mód Half-Life 🙂 Povieme si o GunGame móde.

.

Counter Strike Gun Game

Za dobrého hráča sa považuje niekto, kto dokonale ovláda svoju obľúbenú zbraň a má určitú taktiku. Ale čo tak byť jeden z najlepších v rámci všetkých zbraní? A toto ponúka GGM (GunGameMod). Hrať sa začína od prvej pištole v zozname až po sniper pušky. Každý server má iné nastavenia (čo je super) a zbrane sa postupne opakujú, alebo nakoniec ostáva v ruke len nôž.

counter strike
counter strike

Tento mód je zaujímavý z pohľadu hráčov tým, že vlastne trénujú všetky zbrane bez rozdielu. Táto skutočnosť vie vyčariť veľmi zaujímavé herné situácie, keďže každý má inú zbraň, ktorý vyžaduje inú taktiku. Takže ak niekoho načapete so sniper puškou a v ruke máte  brokovnicu, tak až sa natíska slza do oka-sejmout/nesejmout 🙂

No a vo svete Counter Strike je veľmi veľa fakt kvalitných serverov, kde sa dá tento mód zahrať. Kvalitný server poznáte tak, že tam nie sú cheateri a podľa instant action, žiadni kemperi. Prešiel som zhruba 70 serverov a tu sú 2 najkvalitnejšie:

Counter Strike Gun Game SERVERs

|ZARNICA| CS:S GunGame+DM |UA|
http://www.gametracker.com/server_info/78.27.222.120:27027/

a

Gungame Deathmatch Extreme #2 | Fast DL | by THC-Clan
http://www.gametracker.com/server_info/85.114.130.27:27018/

Prečo tieto?

Zarnica: výborní hráči (až príliš :), dobrý výber máp, skvelé nastavenia: kazdý zásah ukáže koľko health padlo, každá smrť je cinknutie (človek má fakt prehľad, či dal niekoho dole), po troch updatoch zbraní (cca 10 kills) nastupuje 10 sekundová nesmrteľnosť (!!), kde si vychutnávate celý tím napr. nožom :), skvelý výber máp, dobre nastavená rotácia zbraní, atmosféra.

Extreme 2: vyborní hráči (nie tak skilled ako Zarnica :), stále veľa hráčov, výborná atmosféra, rýchla rotácia zbraní.

Samozrejme je potrebné mať originál Counter Strike Source, ktorého cena je 15€ a dá sa kúpiť buď online tu: http://store.steampowered.com/app/240/, alebo krabicovú verziu v bežných online e-schopoch.

httpv://www.youtube.com/watch?v=DGrdYp_5-n4

httpv://www.youtube.com/watch?v=WT4XY96641I

httpv://www.youtube.com/watch?v=GkhuZ_eiThY

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry