Zábavné videá, zábavné obrázky Kinoviny: The Expendables, Resident Evil:Afterlife, Step Up 3D, Ong Bak 3 - Weblinks

Kinoviny: The Expendables, Resident Evil:Afterlife, Step Up 3D, Ong Bak 3

Konečne tu máme regulérny trailer na The Expendables. Že to bude čistá akcia vieme. Nevedeli sme ako to bude s Arnoldom a teraz to vieme. Konečne sa na plátne zišla božská trojica Bruce Willis, Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger. V jednom zábere. Samozrejme si nebudú dávať do držky. Trocha sena sprehádžu ďalšie hviezdy ako Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren. Vybuchne pár stodôl a zabije sa pár volov. No a bude tam aj nejaká pekná Mariška, do ktorej sa niektorý Janko zaľúbi. Proste old-schoolová akčná pecka. Ani nechcem pomyslieť koľko tetovačiek The Expendables sa po filme vytetuje..

Resident Evil nebol možno to, čo každý po hre čakal. Ale ani veľmi nesklamal a celkom aj pobavil. Nič viac, nič menej. No a posledná časť RE:Afterlife ako sa zdá, že kráča v rovnakej rovine ako predchodcovia. Len tam primiešali Matrix, Equilibrium a Ultraviolet. Tak buď to bude riadna kravina, alebo slušne namixovaný postapokalyptický akčňák. Tak snáď to druhé.

Step Up 3D po vzore Avatara, ktorý zarobil fajnové prachy aj kvôli 3D bude tiež… v 3D. Snáď nás príbeh nvebude veľmi otravovať a v 3D to bude zábava. Samozrejme nikto nečaká nový Titanic, ale fajnové pohyby, pekné čučoriedky a fajnového čáva v hlavnej úlohe. Takže klasika: SU3D+Coke+PopCorn=zábava.

Kto videl Ong Bak, bude vedieť čo ho čaka v tretej časti. Zlomené údy, šialené pohyby a žiadne triky. To je Tony Jaa. Proste majster svojho bojového umenia. Jednotka bola jednoduchá ako návod na používanie kladiva. Ale urobilo to tak dobre na oči, že trojka je tu dnes na spadnutie. Tešíme sa na otočky, lakťovky, kolenačky a rýchlosť!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry