Zábavné videá, zábavné obrázky Pusu? Prázdny hrniec zo segedínskeho guláša je na pohľad krajší - Weblinks

Pusu? Prázdny hrniec zo segedínskeho guláša je na pohľad krajší

Ďalších 10 pús v pokračovaní..
Kolagénové pery, gélové nechty, umelé, predĺžené vlasy, lyposukcia, botoxové injekcie do tváre, plastická chirurgia, sklerotizácia kŕčových žíl, farebné kontaktné šošovky, umelé mihalnice, solária, šminky, žehličky na vlasy, silikónové prsia, sťahovacie korzety.. A krása ostala kde? To všetko slúži na zoškaredenie ženskej populácie. Aj prázdny hrniec zo segedínskeho guláša je na pohľad krajší ako vy! Bola na vás ušitá búda! Falošnými článkami v módnych časopisoch, retušovanými fotkami a podvýživenými modelkami.

NIE! Nie ste takto krajšie! Ste hnusné, umelé, neprirodzené a presne takých chlapov potom aj priťahujete. Keď idete nebodaj do obchodu, musíte sa vytapetovať, lebo by ste ani z domu nevyšli.. Vyzeráte ako trabant po tuningu a znásobuje to vašu bezradnosť a komplexy. Nemáte fantáziu, šarm a sexappeal, preto sú potrebné tieto nálepky. Ale verte, že ak by ste viac času investovali do posilnenia silných stránok vašej osobnosti, očarili by ste ďaleko viac mužov. A nič by vás to nestálo. Ani čas, ani peniaze. Pretože prirodzenosť je tá najúžasnejšia vec na žene! My chlapi s vami nechodíme pretože ste dokonalé. Máme vás radi pretože nie ste! Stačí byť len 99%ná a verte, že to nedokonalé 1% nás priťahuje viac ako tých ostatných 99%. Pretože vieme, že vás robí prirodzenými a stále je na vás čo spoznávať.

Komentár autora článku: Autor má rád upravené a čisté ženy. Článok je o tých, ktoré to preháňajú a všetku svoju krásu skryjú pod nános mejkapu. Článok vyzdvihuje prirodzenú vonkajšiu i vnútornú krásu ženy, pretože tie sú dnes v ústraní a dopredu sa derie celá ta umelina spomenutá vyššie. V žiadnom prípade nechce uraziť ženy, ktoré sa o seba starajú a chcú byť pekné. Naopak. Vyzdvihuje zdravý záujem o svoju osobu a zovňajšok. A nie je nič horšie ako žena, ktorá to so svojou krásou prehnala, až sa z nej stala škaredá atrapa.

DRUHÝ DIEL TU 🙂

A.. Keď sa Makeup podarí

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry