Zábavné videá, zábavné obrázky Ipod Touch: Vreckový Boh - Weblinks

Ipod Touch: Vreckový Boh

Ipod Touch je fakt absolútne-super-pecka vecička. Prečo si kúpiť radšej Ipod ako novú obličku? Kvôli zábave. Hej ono keď odídu obličky, tak si tiež človek užije exkluzívnu zábavu, spozná sestričky po mene, naučí sa latinské názvy diagnóz a bude vedieť obsluhovať cétečko. Ale Ipod prináša späť, čo nám novodobí vývojári hier (korých podpláca Nvidia a ATI, aby sme utrácali za grafiku viac než na frajerky) zobrali a to je hrateľnosť+originalita (v mene otca aj syna na sieti, Half life).

Niekedy stačila formulka: skoč-zapuč-zober-streľ, dnes stačí: utekaj-namier-streľ- klakni-odisti-hoď-ľahni-plaz sa-otvor-počkaj-stlač ctrl+alt+F8+rýchlo 2xenter, 1x space, B, kúp shotgun, 8, kúp granát, kúp granát, kúp granát, kúp flashbang, kúp vestu. A potom stlač space lebo si dostal headshot. No díky. Ono fakt stačí hore, dole, doprava, doľava a 2 tlačítka. Veď aj Sub Zerovi to stačilo na odtrhnutie hlavy aj s chrbticou.

No a v tomto duchu sa nesie hra POCKET GOD alias Vreckový boh. A je to presne to, čo názov hovorí. Máte ostrov, 6 domorodcov a svoju vynaliezavosť. Môžete ich hádzať žralokom stále dookola (obľúbená činnosť mojej 7 ročnej dcéry), dať zožrať dinosaurovi, alebo zabiť bleskom. Uloviť im rybu, opiecť ju, dať zjesť. Poslať na nich mravcov, uragán, alebo upíra. Možnosti sú snáď nekonečné. A keď ich aj vyčerpáte, príde update a zábava začína odznova. PROSTE PECKAAA.

Už sa len dočkať možnosti vymeniť tváre domorodčíkov za tváre svokry, svojej bývalej, matky, otca.. Tam sú možnosti tiež značne neobmedzené. No a vyzerá to takto (ďalšie fajnové videá na youtube po zadaní „pocket god“):
httpv://www.youtube.com/watch?v=46r40RKgP8k

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry