Zábavné videá, zábavné obrázky 10x kreativita Hogerovej mysle. - Weblinks

10x kreativita Hogerovej mysle.

Článok pre M.K aka delphi-ho. Sa sťažoval že na WL je málo suroviny, tak máš.. Dnes o Holgerovi Pootenovi. Tento kolega má veľmi vycibrený štýl, ktorým zarába fajnové prachy. Robí reklamy pre Nike, automobilky a pod. Stačí pozrieť na jeho tvorbu, že prečo. Najlepšie je, že veľa ľudí povie, že je divný a že jeho diela su riadna haluz. Alebo keby sme všetci vyzerali a hovorili ako Mara z Hornej Dolnej, alebo fungovali jak Fero z Maťašoviec, tak to by bola riadna nuda.

Každý z nás by mal byť iný. Tým sa líšime od zebier a paliem. Každý z nás môže vyzerať ináč a taktiež nechať vyzerať ináč ostatných. Taký lev, alebo tá zebra nemá na výber. Má pruhy, alebo hrivu a tým rozprávka aj končí. LENŽE: človek je len blbé, kňučiace mäso s pár potrebami (šak tak vyzerá aj naša planéta), takže po ulici behajú samí Fiftycenti, lebo šiltofka naopak je kokos fakt, že IN. A opačné pohlavie sa hraje predovšetkým na kurvožienky a otŕčajú tie nevyvinuté prsa (šaak sa zobleč a máme fšetci pokoj ne?) Takže keď príde človek do partie, tak samí raperi, sieťkované nohy, pár EMO a fajnové reči o hovne.

To sa potom výborne pozerá na takého Holgera. Že kreativita nevymrela. Že ako vyzerá pohľad niekoho nekonzervatívneho, a že tento človek nám svoje fantázie aj zdieľa. Jeho ocenenia nasvedčujú tomu, že kreativita je veľmi nedostatkový tovar a ten kto sa ňou vie akokoľvek vyjadriť dostane viac pozornosti, ako nejaké prsa 16-ročnej žubrienky.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry