Zábavné videá, zábavné obrázky Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna stodola. - Weblinks

Kde bolo, tam bolo, bola raz jedna stodola.

Ale to nebola taká obyčajná stodola. Toto je pravdivý príbeh a bol akože takto:
Jeden americký pár sa dopracoval až do dôchodku. Chceli múdro investovať (a že to bola sakra múdra investícia) a kúpiť nejakú nehnuteľnosť v Portugalsku. Našli opustenú farmu, kde 15 rokov ani noha nevkročila. Majiteľ umrel a nemal žiadnych potomkov. Dom bol na predaj kvôli splateniu daní za nehnuteľnosť. Pár záujemcov sa aj našlo, ale na pozemku bola veľká stodola a k všetkému ešte aj so zazváranými vchodmi, celkovo dosť nedobytná. Nikomu sa nechcelo investovať ďalšie prostriedky do búrania.
Americký pár sa však nenechal odradiť a pozemok, farmu aj stodolu kúpili. Kúpili generátory, najali zváračov a maštaľ otvorili. To, čo tam našlo ich zrazilo z nôh a zaručilo pokojný (a poriadne bohatý) život až do konečného konca.
Čo to v tej stodole teda bolo?:Fiat Cabriolet (1200 or 1500), Ford Cortina MKII, Mercedes Benz 180/190, Porsche 356, Austin Healy Sprite MKII, Volvo PV 544, Ford Y, Giulietta Sprint, Giulia Sprint Speciale (SS), Nash Metropolitan, Alfa Giulietta, Lotus Europa, another Lotus Elan FHC, Matra Djet, Lancia Flaminia Coupé, Abarth 1300 Scorpione, Lancia Flaminia Coupé, Peugeot 504 and 404 Cabriolet, Mini, Alfa 1900 Super Sprint, Balilla, Fiat Topolino II Triumph TR4, Peugeot 202, BMW V8, Formula Racers, Chryslers, Mercedes, Austin A30,
CELKOVÁ HODNOTA BOLA VYČÍSLENÁ NA 35 MILIÓNOV DOLÁROV!!!!!!!!!!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry