Zábavné videá, zábavné obrázky Asi najreálnejšie zábery pekla. Varujeme: Obsah nie je vhodný maloletým a osobám zo zníženým prahom vnímania. - Weblinks

Asi najreálnejšie zábery pekla. Varujeme: Obsah nie je vhodný maloletým a osobám zo zníženým prahom vnímania.

Toto bude asi najkontroverznejší príspevok na Weblinks.sk. Ide však v prvom rade o umenie. Mark Powell vystavuje svoje diela po celom svete. Jeho práca nesie veľmi veľký dôraz na detail. Podľa svetských názorov by malo vyzerať peklo presne tak, ako ho Mark znázorňuje vo svojich dioramách (veľkorozmerný obraz s plastickým popredím, panoráma). Niekomu sa môžu zdať jeho diela odporné, nemajúc s umením žiadne spojenie. Ale keď sa poobzeráme okolo seba po svete, tak zistíme, že svet už dávno nie je tým romantickým miestom, ktorým býval. Odporné je podľa mňa skôr zneužívanie detí kňazmi a nie nejaká diorama.

Dobre. vysvetlili sme si definície. Teraz preložíme slová Marka Powella, ktorými komentuje svoje umenie:

Pracujem na vytváraní miniatúrnych prostredí, kde imaginárne bytosti znázorňujú vývoj, konzumáciu, premeny, úpadok a vzmáhanie, rast. My sochári preháňame a skresľujeme. V mojich dielach môžete vidieť násilné biologické procesy, degeneráciu, regeneráciu, parazitovanie, kanibalizmus, recykláciu mäsa a vôbec všetko, čo umožňuje vznik nových foriem života. Tieto nové formy vnímajú vnemy okolia zložitejšie a tým prispôsobujú svoje pohybové funkcie.

Úryvok z fóra:
Používam malé zvieratá (hlodavce), ktoré sa snažím zabiť najbezbolestnejšie ako to ide a aranžujem ich vnútornosti a kosti do nových tvarov. Taktiež používam drobné zárodky, ktoré získavam z odpadu miestnej interupčnej kliniky (akej, to nenapísal)

Tak.. Marka ešte nikde nezatvorili (asi nie je prečo), aj keď psychiatri by si dôvod určite našli 🙂

Varujeme: Obsah nie je vhodný maloletým a osobám zo zníženým prahom vnímania.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry