Zábavné videá, zábavné obrázky Obrázkoviny – hry s vajciami, alebo skôr bolo určite vajíčko, než sliepka - Weblinks

Obrázkoviny – hry s vajciami, alebo skôr bolo určite vajíčko, než sliepka

Ľudstvo je vajciami posadnuté. Sú za každým rohom, doprajeme si ich na raňajky, ale aj neskoro večer. Niekto ich musí mať každý deň a niekomu doma len tak hnijú. Slovo vajce/ vajíčko je obsiahnuté snáď vo všetkých sférach nášho života. V stravovaní, vede (štúdium rozmnožovania sa vtákov), športe (jedenie na rýchlosť), v kultúre (kraslice), zdravotníctve (oplodnenie) aj v sexe (v sexe).

Slováci sa bez nich nevedia zaobísť na Veľkú noc kedy polievajú dievčatá, aby boli zdravé, aj keď ja si myslím, že skôr prídu k zápalu pľúc a zlomenej nohe na mokrom linoleu. No a čakajú, že im nedajú po vajíčku, ale nejaké evri (samozrejme dostanú po vajíčku, lebo to je lacnejšie).

Pri zrode života sú vajíčka absolútne nepostrádateľné (a teraz sa vlastne dostávame k tomu, že najskôr bolo vajíčko, ktoré je oplodnené a neskôr sa z neho zrodí život) Niekedy je tých vajíčok pre zrodenie života potrebných viac. Ako na jednej strane, tak i na strane druhej.

Vieme nimi vyjadriť aj hnev. Sú absolútnym znamením opovrhovania, keď sú nahádzané na autá, okná a hlavy. V Amerike sa bez nich nezaobídu taktiež na Veľkú noc. Hľadajú ich po lúke a vo vysokej tráve. Kto toto vymyslel, musel mať asi veľa detí,ktoré mu liezli na nervy, tak im povedal, že pre nich poskrýval za domom na ranči kopu vajec. No a predtým im nedal 3 dni najesť. A mohol piť 2 dni pivko na verande, kochať sa výhľadom na kravy a nepočuť celodenný vreskot.

24 obrázkov pokračovaní

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry