Zábavné videá, zábavné obrázky Avatar je už oficiálne najziskovejším filmom všetkých čias! - Weblinks

Avatar je už oficiálne najziskovejším filmom všetkých čias!

K tejto minúte má na konte zarobených $ 1.858.866,889,  takže viac ako 1,8 miliardy doláčov. Cameron  si kúpil šiesty ostrov a dvadsiatu ôsmu pannu. Do konca života bude lúštiť krížovky a sudoku. Štúdio FOX si kúpilo vesmírnu raketu a chystá sa odhaliť mimozemskú civilizáciu, lebo už len toto nedokázali..

No dobre. K faktom: Zlomil rekord v zámorských tržbách a posunul ho k hranici 1,3 miliardy doláčov (predtým Titanic 1,24 miliardy doláčov). Taktiež zlomil rekord vo výške zárobkov od premiéry. Na šiesty týždeň po uvedení do kín zarobil viac (34,9 milióna doláčov) ako ktorýkoľvek iný film. Momentálne je druhým najziskovejším filmom v Amerike a Kanade (prvý je Titanic). To sa však sa pár dní taktiež zmení.

Momentálne atakuje hranicu 2 miliardy doláčov, čo sa žiadnemu filmu ešte nepodarilo a zrejme sa to podarí teda AVATAROVI. Keď sa k zárobkom v kinách pripočíta predaj na DVD, tak tržby by mohli dosiahnuť až 2,5 – 3 miliardy doláčov, čo je už fakt vysoká laťka do budúcna. Takže všudyvšeho má Avatar na konte v čistom okolo 2 miliardy dolárov do budúcna v kapse. Ale napríklad posledný diel Call of Duty zarobil v čistom 1 miliardu dolárov pri zlomkových nákladoch Avatara. No hold… Treba rutiť lopatu a ísť robiť do zábavného priemyslu.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry