Zábavné videá, zábavné obrázky Nápadité človeko-manipulácie - Weblinks

Nápadité človeko-manipulácie

S človekom sa dá manipulovať rôzne. Oženiť ho a z toho dôvodu ho pýtať každý mesiac výplatu. Zamestnať ho a posielať každé ráno po marlborky, alebo porodiť a posielať ho o ôsmej spávať ešte pred Superstar. Ženy to majú vo všeobecnosti ľahšie. Hlavne keď im narastú prsia, zadky a tak podobne. Stačí s nimi zahrkať a vysloviť vetu. Niečo ako Zlatá rybka, želám si…

No a prianie bude splnené do bodky. Niekedy treba pridať žmurkanie (ale tak, aby neodpadli umelé mihalnice) a našpúliť pery (ale aby nepukli a nevytiekol kolagén). A garantujem, že žiadny chlap zo seba vola neurobí a privolí čomukoľvek. No a zrobí zo seba vola.  No.

Ale čo ak si nechala žena prsia doma v šuplíku a príroda poslala radšej jej prídel krásy na susedového koňa? Vtedy nastupujú iné partie tela. Ako klopkanie nohou, ruky v bok a mierny náklon hlavy do boku. A verte, že každá otázka sa zmení na požadovanú odpoveď. Ako: Zdám sa ti tučná? Ako.. V chlapovej mysli prejde niečo také že: Tak asi si, keď sa to pýtaš. Ale vylezie: Samozrejme nie miláčik. A manipulácia je na svete. Aj ja som teba zmanipuloval tak, že si článok dočítal/a až do konca. yes, yes, yes..

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry