Zábavné videá, zábavné obrázky Kráska a (bohaté) zviera - Weblinks

Kráska a (bohaté) zviera

Tieto bohaté zvieratá už dávno náš svet skazil. O nich v tomto článku ani nejde. Dal im prachy, moc, hromadu egoizmu a samoľúbosti. Kúpili si za to všetko materiálne,  po čom im srdce skočilo a aj to nemateriálne. Tak ako nie je problém kúpiť Mercedes SLS AMG 2011, tak nie je problém kúpiť si lojalitu, vernosť, priateľstvo… a lásku. Preto ich volajú zvieratá. Vyhliadnu si korisť a tú vždy dostanú. Zadrapia pazúre a chutne prežúvajú sústa. A keď im to prestane chutiť, vypľujú a nájdu si inú chutnejšiu korisť. A tento bludný kruh uzavrie až ich smrť.

Ale ide o tieto mačičky po ich boku, ktoré to nepochopili sú len ďalší materiál, s ktorým bude majster pracovať, kedy sa mu zachce. Nemajú pre neho väčšiu hodnotu ako ten Mercedes. Horko zanadáva nad poškrabaným lakom, ale nikdy nezaplače nad mačičkou. Tú jednoducho vymení. Horšie sú tie, ktoré to chápu a cieľavedome idú po svojom. Predajú svoje telo a dušu pre kúsok zlata, kreditku, či vilu. Tvária sa, že sú stálice na jasnom nebi, lenže po nociach sa cítia ako v mäsiarni pri výrobe Ipeľskej klobásy. Pri štopkaní myslia už len na ďalší deň v nákupnom centre a možno na záhradníka. Určite im nikdy neprejde hlavou myšlienka, že sú len obyčajné predajné k*rvy. Aj keď luxusné. Oni nimi naozaj sú. Predávajú svoje telá iným mužom, ktorí im kúpili lásku. Škoda mäsa a kostí. Aj keď sú nádherné.

Príroda už dopredu vedela, že toto bude vadný kus a keď mu nedá krásu, tak umrie od hladu. Ako niekto niekedy povedal.. keby vagíny rástli na stromoch, tak chodia na bicykli. Tieto rozťahnožky každodňové…

Nie nezávidíme im. Ľutujeme, že si musia na život privyrábať telom. A obdivujeme ich úspešné kolegyne, ktoré si na svoj život zarobili hlavou. Sú úspešné doktorky, podnikateľky a matky. Tiež mladé, tiež pekné a tiež obdivované. Krv a mlieko ako telom, tak i dušou. Ktoré elektrizujú okolie a pomáhajú životu žiť. Mačičky sú slepá ulička vývoja. Hlavne toho duševného. Je k ich cti, že mnohokrát nemajú deti. Takýto materiál by nemal zamoriť svet. Nemajú nič, čo by sme chceli až na ich rozkrok a prsia. Postavia sa pred nás ako kráľovné tejto a ďalšej galaxie a…. po pár sekundách je koniec. Ostalo len pri kráse. Žiadna charizma a niečo iné ako ich prsia po čom by sme sa znova obzreli. Nestalo sa vám, že takisto sa sliny zbiehajú aj pri pohľade na údené rebierka v mäsiarni?

Žena bola odjakživa symbolom plodnosti, úcty a čistoty. Tieto defky tento symbol už dávno zruinovali a založili kult, za ktorým sa hrnie mnoho ďalších mladých a hlúpych nán. Nepoškrvená ženská duša je preč. Ostali len tieto pomaľované obaly, ktoré keď sa roztrhnú (alebo začnú hovoriť), tak z nich vypadnú sračky a za nimi ostáva ešte dlho smrad.  Keď nabudúce stretnete ženskú, ktorá sa vymyká tomuto kultu, tak jej to povedzte. Bude úprimne rada, že na tomto svete sa ešte stále cení ozajstná podstata ženskosti. Ona už bude vedieť…

Galéria mačičiek v pokračovaní…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry