Zábavné videá, zábavné obrázky AVENGERS už zarobili viac ako $640 miliónov.. + Wallpapers :) - Weblinks

AVENGERS už zarobili viac ako $640 miliónov.. + Wallpapers :)

Tak a máme to tu. Avengers sú po víkende megaúspešní (pozadia na plochu nižšie). Film zarobil za víkend (piatok-sobota-nedeľa) $200,3 mil. a stal sa tak najúspešnejším filmom všetkých čias, čo sa týka otváracieho víkendu. Viac-menej je to jediný film, ktorému sa to podarilo. Z prvého miesta tak zosadil film Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, ($169.2 mil) a rebríček k dnešnému dňu vyzerá následovne:

„The Avengers,“ $200.3 million
„Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2,“ $169.2 million
„The Dark Knight,“ $158.4 million
„The Hunger Games,“ $152.5 million
„Spider-Man 3,“ $151.1 million
„The Twilight Saga: New Moon,“ $142.8 million
„The Twilight Saga: Breaking Dawn–Part 1,“ $138.1 million
„Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest,“ $135.6 million
„Iron Man 2,“ $128.1 million
„Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1,“ $125 million

K dnešnému dňu zarobil $641,8 milióna dolárov a miliardová hranica bude zrejme maličká jednohubka. Celkové tržby sa odhadujú minimálne na úrovni 1,3 až 1,5 miliardy dolárov, aj keď dvojmiliardová hranica nie je nedosiahnuteľná.
Jediným problémom ostáva nedostatok voľných miest v kinách, pretože mnoho prestavení je proste vypredaných. O IMAX kinách už ani nehovoriac. Film je natočený 3D technológiou a nie je to len tá lacná, ktorá je používaná u ostatných filmoch. Kiná IMAX s lomeným, obrovským plátnom ponúkajú ozajstný 3D zážitok..

Avengers tak pripravili skvelý štart aj pre ďalších dvoch hrdinov a to Spider-Mana a Batmana v prichádzajúcich (budúcich) kinohitoch The Amazing Spider-Man a Dark Knight Rises.

Tento rok nás však čaká ešte veľká porcia očakávaných lahôdok a to:
Men in Black 3, G.I. Joe: Retaliation, Total Recall, Prometheus, Expendables 2, Brave, The Bourne Legacy, Resident Evil: Retribution, (Sudca) Dredd, Paranormal Activity 4, Silent Hill:Revelation 3D…

Zdroje: www.boxofficemojo.com, www.msnbc.com, www.csfd.cz

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry