Zábavné videá, zábavné obrázky 16 HDR fotiek raja - Weblinks

16 HDR fotiek raja

Dostať sa do raja nie je až taký problém. Stačí vliezť do Brooklynu, alebo Harlemu a zakričať: Neznášam negrooooov! (hejže John McLean!). A raj je tu cobydub. Ale dostať sa tam živý, to je iné kafé. Pretože pod názvom „Raj“ rozumieme panenskú prírodu, prirodzenú krásu, ktorá vznikla sama a je dokonalá ako pery Angeliny Jolie. To znamená, že sa tam nedostala tá háveď človek a nezačala domorodcom predávať chľast, aby ich odrbala. Taktiež sa môže takýto raj pochváliť tým, že tam nebol ešte nikto z J&T a nestoja tam vleky so zjazdovkami, prípadne parcely s novými domčekmi pre mladé a úspešné rodiny s jedným dieťaťom.

Raj je proste miesto, kde si od hladu môžete odtrhnúť zo stromu opicu a len tak upiecť a zjesť. Kde môžete čúrať z brala dole vodopádom bez toho, aby za vami niekto kričal Freeeeeeze!! Alebo sa postaviť do úplneho stredu tohto raja a zakričať: Mám najdlhší penis na tomto ostroveeeee. A mať pri tom pravdu. Tak ako Tarzan.

No zase som sa nechal uniesť človečinou.. V každom prípade, kto by nechcel utiecť od všetkých tých účtov, naštvaných ľudí a elektromagnetického žiarenia. Šak na takomto ostrove budú úplne stačiť slipy z palmového listu (vyschne, odhodíš) a iphone s facebookom. Proste RAJ!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry