Zábavné videá, zábavné obrázky Predátor na motorke, alebo pohľad do spätného zrkadla, pri ktorom by ste sa mohli aj posrať! - Weblinks

Predátor na motorke, alebo pohľad do spätného zrkadla, pri ktorom by ste sa mohli aj posrať!

Ten, čo poskladal tento stroj má určite doma predátor kávovar, predátor hrnček, predátor tetovanie. Chcel by som vidieť jeho predátor slipy.

Kočka zbalená, po dobrej večeri, aj náladu by mala, všetko klape. Vrchol dňa sa blíži. Obaja to proste chcú a bude to divoké. Ženská sa vyzlečie do gatiek, v očiach túžba. Kolega si vyzlečie tričko, krv pulzuje v žilách. Toto už nemôže nevyjsť. Zhodí nohavice a zrazu sa zjavia „PREDATOR SLIPY“! Vpredu krásne rozškľabený predátor z hnusným pohľadom a krabími klepietkami do strán (viď ilustr. obr vľavo). Bažiaci po mäse. Cez zasnený romantický pohľad ženskej sa vydrie zvierací rev, podobný tomu predátorovmu, keď sa chystá na lov. V gaťkách a v šoku vybiehava na ulicu a zmyslov zbavená uteká na najbližšiu psychiatriu.

Ten predátor by možno ešte prešiel, ale keď on beťár ho nechcene skĺbil ešte s votrelcom, ktorý vysunul svoj smrtonosný jazyk z tlamy. Ten pri tlačení na slipy ešte zvýraznil hrôzu práve stvoreného „Pred-aliena“. No hotový horor. Ale motorka je pekná.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry