Zábavné videá, zábavné obrázky Drive-In Kino-ako to funguje? - Weblinks

Drive-In Kino-ako to funguje?

Drive in kino znamená, že filmy si pozeráte pohodlne zo sedadla Vášho auta. Teda môžete pozerať film, alebo robiť hocičo iné, či? Je tam tma, súkromie, teplúčko (lebo leto), takže človeka napadne aj viacero iných činností. Je bežné, že keď zasvietite odrazu svetlá, tak v pohode narátate na jednej ruke nekinovské akty. Pretože siluety nalepené na sebe toho prezradia dosť. Ale poďme späť. Povieme si o Drive in vo Warwick v New Yorku, pretože to mám z prvej rady.

Kino je situované hneď vedľa cesty, takže v noci by ani nebol tak problém odstaviť auto pri krajnici a sledovať film zdarma. Na Slovensku by

to bol zaujímavý pohľad.. Za bránami kina prázdno a pred bránami prejazdný jeden pruh a ľudia po stromoch. Takže sedliacky: zadara-film a jablká miesto popcornu. V kine („v“ znamená dnu, tu to pôsobí divne, keďže je to „von“) sú tri plátna, takže nie je problém sledovať aj iný film, aj keď trocha z blbého uhlu. Ale dá sa to. Tí vychcanejší už majú svoje fleky, majú to namakané a kukajú v každú stranu. Autom vleziete dnu a hľadáte si flek. V kine sa nesmie jazdiť so zapálenými svetlami, čo je na amíkoch dosť zložité, keďže vážne nevedia, kde sa vypínajú. Po štarte sa im zapália a po zastavení sa vypnú po 30 sek. To potom vidno, keď ide gadžo z dzedziny, lebo svieti. Každého to oslepuje a z okien lieta že asshole, motherfucker a vôbec ako na koncerte fiftysenta. Takže zaparkujete, otvoríte si okno (alebo zatvoríte, zhasnete a idete sa konečne po týždni venovať tomu, na čo ste tam prišli), vyložíte nohy a čakáte na film. Ono samozrejme treba zbehnúť po popcorn a kolu, pretože je zakázané vláčiť so sebou špajzu z domu. Kino to obhajuje tým, že cena lístka je 8 dolárov, tak, že by mohli byť ľudia kolegiálny a kúpiť si trocha predražený popcorn tam. A keďže sú amíci obžerní, tak si donesú ten špajz predsa len z domu a po hodine si ešte idú aj po pocorn a druhý dvojliter koly. Spokojní sú všetci. Sranda je, keď sa po 15tich minútach vraciate späť s popcornom a k vášmu autu priparkovalo ďalších 20. A po tme za toho frasa neviete, komu pozeráte do okna. Vyzerá to ako na parkovisku pri IKEA 2.1.2010 o 5.00 hod. ráno. Tiež tma a každý kuká pred seba, že kedy to začne.

Dobre. Ako to funguje.. Za predpokladu, že ste našli auto a že niekto zatiaľ nenašiel Vašu polovičku pred Vami, sedíte na sklopenom sedadle a tlačíte popcorn. Samozrejmosťou sú súvetia typu: Ty asshole, zavri si kufor bo vidím big fuck. Odpoveď: fuck you asshole, nezavrem bo budem vidieť big fuck. Ono amíci to majú samozrejme namakané, takže autá stavajú opačne k plátnu, otvoria na Dodge Nitro kufor a v jeho pohodlí sledujú natiahnutí na chrbíte film, s chladničkou po ruke. Tí obervychcaní, si donesú plážové stoličky, položia sa na korbu Dodge RAM a pozerájú pod holým nebom. O tom potom, ale je to pecka no. Pekne vankúš pod hlavu, plachtu na seba (incognitofucksystem) a pivo do ruky. Ako riešia prelietajúce vtáčky neviem..

No. Zvuk.. Každý film má svoju rádiovú frekvenciu. Keďže v kine bežia súčasne 3 filmy, tak ináč to asi ani nejde zriešiť. Naladíte si povedzme na rádiu 89.1 máte Terminátor Salvation. Na 89.3 je už UP. Takže každý má taký zvuk, akú má aparatúru, čo je super. Hlasitosť podľa gusta a keď si zatvoríte okná a pustíte na plné gule, tak ani cine-max sa nechytá. Sranda je, keď si túto frekvenciu naladíte aj pri vedľa stojacom supermarkete :).

Čo je super, tak že počas každého premietania je k dispozícii oberrýchle WIFI. Poteší.. Šiel som na Terminator Salvation. Že trocha neskôr, aby som sa netlačil.. Lenže som zabudol, že Warwick je jediné Drive in kino v okolí, že 40 min odtiaľ je Manhattan a že je piatok 20.00 hod a že sú prázdniny. To je ako kombinácia nymfomanka pred popravou, alebo našla sa ropa vedľa Iránu. Každému je jasné, čo nastane. Frajersky som tam nabehol.. a zaradil sa do fronty na hlavnej… No a pri vstupe sa ma chlapík pýta.. Wot muvi? JA: Di terminejtr sr. ON: ic ful:JA: fok det. No a dopozerané (druhý deň som to stihol už v poho).

Samotné pozeranie je trocha nezvyčajné.. Cez sklo.. Plátno pár desiatok metrov, ale keď si človek zvykne tak paráda. Čo bolo super, tak, že keď v kine vedeli, že nebude nátresk, tak hneď na vstupe bolo, že Movie Night, čo znamená, že zaplatíte 1 film, ale môžete ostať zadara aj na druhé predstavenie. A oni sprehádzajú filmy tak, aby ste nepozerali z tej istej polohy to isté. Teda neviem ako to robia, keď z misionárskej som ja osobne videl to vždy isté. Takže skonči film a pozeráte ďalší. To znamená 4 doláre za film. Všetci sú tam priateľskí a vôbec je to všetko fakt v poho. Inde sa ani neoplatí ísť. Videl som tam 4 filmy a bolo to super. Dole vo videách je to spomenuté kino:

Webstránka kina

httpv://www.youtube.com/watch?v=ITkx_2F68sE

httpv://www.youtube.com/watch?v=cjXv93VHZkM

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry