Zábavné videá, zábavné obrázky Ako si zahrať staré automatovky, arkády, plošinovky? Street Fighter, Mortal Kombat, Final Fight.. - Weblinks

Ako si zahrať staré automatovky, arkády, plošinovky? Street Fighter, Mortal Kombat, Final Fight..

Niekedy za dávnych čias, keď sa piesok lial, voda sypala, včielka maja bola na 1.293.387 mieste na zozname Darwinovej evolúcie a Xena na koni jazdila, boli hry hrateľné ako víno. O žltom pásiku v hornej časti obrazovky sa nám snívalo. Hlavne keď sa postupne menil na červený a RYU dostal posledný dragon ball od Kena (kto nepochopil, ďalej už ani nemusí čítať). Čarovné slovo „Automatovky“ v nás dnes vyvoláva šteklenie v rukách (tá druha skupina, ktorá to pochopila ináč by si mala zrejme nájsť priateľku) po dobrej akcii, kde joystick sadol ako riť na šerbeľ. Hrali sme až kým sa nezlámala gulička na vrchu a ostala holá páka (hrali sme aj potom).

Potom prišla platforma PC a hejno hejnové hier, ktoré sa sústredili hlavne na grafiku a bolo po zábave. Ale je možnosť ako sa vrátiť do starých dobrých čias.. Čarovné slovo je M.A.M.E. (multiple arcade machine emulator). Stačí si stiahnuť tento program do PC, stiahnuť hry a svet padne.

Program tu: http://mamedev.org/release.html
Hry tu: http://www.romnation.net/srv/roms/mame103.html

Ak potrebujete inšpiráciu, resp. si neviete spomenúť na niektoré výborné kúsky, tak hľadajte napr. toto:
The King of Fighters 2000, Samurai Shodown II, Street Fighter EX 2 Plus, Teenage Mutant Ninja Turtles, Golden Axe, Final Fight, Cadillacs and Dinosaurs, Violent Storm, Terminator 2 – Judgment Day.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry